PARK INFINIA

By admin | Published : September 3rd, 2010

Living Room

CONDOMINIUM PENTHOUSE AT PARK INFINIA- 1400 SQF  

  

The Dining & Dry Kitchen- the interior of this apartment evolves around Modern
Contemporary and a black & white color palette for a timeless design. 
Bold and clean cut lines are consistent throughout individual spaces in the home.
Designers made use of this element to create  intense relationship between the living,
dining and dry kitchen by widening the resident’s perception of space.
Take example of the ceiling treatment planning for the spaces.      

    

Private Lift Lobby- solid walls surrounding the previously enclosed lobby area, were
replaced by full length tinted glass to enhance the welcoming mood, as it introduce natural lighting
into the space. A light box is designed to be integrated into a storage sitting bench which act as a
platform for display of artworks or sculptural elements.     

    

The Living Room -
Our designers challenge was to work with an elongated living area,
which has full height glass walls on three side, which offer a breath taking view of the
Newton area.   
Our designers intended a low TV console topped with white solid surface material which
stretched out to a water feature.
The gurgling water feature welcome guests as they step out of the private lift lobby.   

    

The Dining & Dry Kitchen- the difference in floor level and finishes segregates the living and dining area.    
A dry kitchen top and dining table ,customized  of Volaka marble gave a clean cut
yet luxurious touch. With the marvelous view and introduce of natural lighting in
to the interior in mind, window furnishings are carefully selected for the different
treatment to the glass walls.    

MAGAZINE

 

DETAIL

 
TV CONSOLE

     
AUTOMATIC SLIDING DOOR


LIGHT BOX

     
VENTILATION DUCT FOR WINE COOLER


CONCEALED SINK AND TAP

Posted in Condo | Comments Off
Share |