WHITE CORPORATE

OFFICE AT TRIVEX (TAI SENG)

The design concept of interior design firm White Corporate office is
derived from a mountain that stands strong through all storms and tribulations.

The layout of the office is divided into three zones.
The central zone, form a strong design element using slants
and angles symbolised a mountain’s uneven surface and its terrains,
is the core area for informal meetings and rooms of
the key appointment holders and designers.

Video for White Corporate

 

Open Space Meeting Area

Pantry Area

The second zone consists of the meeting rooms using
glass partitions to allow day light from the windows
to flow into the rest of the office space.

The third zone consists of a general open space work station
creating an open concept environment where the staff work and
interact with a panorama view of the central district of Singapore.

Meeting Rooms

Gents & Ladies

Comments are closed.