Landed

HOUSE OF ART

Posted in Landed on December 7th, 2010 by admin – Comments Off

LIVING ROOM

LANDED HOUSE AT CHUAN VIEW

BEFORE

AFTER

The living room- this house was designed to intergrate a conglomeration of our client’s vast eclectic collection of antiques, furniture and artworks which they have collected throughout their travels.
The living and dining area which was originally separated by a railing is now merged seamlessly into each other with just a simple low white console which serves as storage and acts as a subtle division of space. The TV is simply mounted on a rotatable panel which allows viewing from both the living and dining area.

KITCHEN

BEFORE


AFTER

The kitchen- re-planned to accommodate more storage space and a cooker that overlooks an outdoor garden. This is achieved by knocking down one side of the kitchen wall and replacing it with glass sliding panels, which when fully open, literally brings the breezy outdoors in.

MAGAZINE

 

DETAIL


LCD SUPPORTING STAND


CUTLERY ORGANISER


DISH WASHER


DECORATIVE DISPLAY ACCESSORIES

  • 1
  • 2