Landed

Macpherson Road

Posted in Landed on January 26th, 2011 by admin – Comments Off

LIVING & DINING ROOM

LANDED HOUSE AT MACPHERSON ROAD

The décor was not just contemporary, but also Retro.
The cement wall and the cinematic light sunken into the
black sleek ceiling were thoughtfully designed.


The divider in the living hall adds a slight touch of “Retro 60s”.
The cabinet serves as storage and TV feature wall.


The stylish wall light outshines the grey wall.


The long dining counter surface in Volex marble top and
the sleek black light effect make the dining room look longer than before.


When the oversized & customize door is open, it reveals the home owner’s favourite kitchen.
The dishes are served on the table for the family.
The dining area is always the centre piece of the house.


The space is tastefully configured to be functional to the home owners.
The Ming chairs add a little touch of oriental and the sink is helpful for cleaning purpose.


The rundown toilet has been reverted into a clean, white and functional bathroom.
It looks so much more spacious than before.

DETAIL


AUDIO VIDEO EQUIPTMENT SHELF


INTERNAL SHOE CABINET


DAY SCENE LIGHT EFFECT


NIGHT SCENE LIGHT EFFECT


WALL LIGHT FOR PERIMETER FENCE

  • 1
  • 2